Du er her: Entreprenør >> Landskabspleje >> Hegnsklipning

Hegnsklipning

Ved at klippe læhegn bliver hegnet meget tættere fra top til bund og dette er vigtigt for at få et optimalt udnyttelse af hegnet ift. dyrkningsarealerne.

Vi anvender KUHNs nye MULTI-LONGER serie til klipning af læhegn. Maskinen en KUHN HE 5560 P med 5 savklinger af 650mm i diameter. Klipperen er særdeles alsidig og kraftig og savklingen kan tage grene op til 200 mm og armen har en rækkevidder på 5,50 m. Rotationen af klippehovedet er på hele 220 grader. Med det venstredrejende pivotsystem kan maskinen drejes bagud for at få adgang til områder, der ellers kan være vanskeligt tilgængelige. Armens store bevægelsesområde gør det muligt at arbejde på smalle stier og klippe bag traktorens hjul.

Takket være den høje kvalitet har maskinen en stor kapacitet, selv under vanskelige forhold og det giver lav pris pr. løbende meter ift. timeprisen. Klipperen er designet til varierende arbejdsopgaver hos både landmænd og i samarbejde med kommuner.

Det mest optimale tidspunkt at udføre hegnsklipning på er fra sidst i juni frem til slutningen af september måned. I denne periode er modstandskraften størst i læhegnene sådan, at sårhelingsprocessen forløber optimalt i læhegnene. Det er dog ikke et problem at vente eftersom afgrøder på på marker kan forhindre klipning af læhegn indenfor denne perioden. I princippet klipper vi hele året rundt.

For mere information ring til Per Kold Kristiansen 70105400 eller pkk@bejstrup.dk.