Du er her: Entreprenør >> Spildevand >> Rensning af spildevand >> Sandfilteranlæg

Sandfilteranlæg

Et sandfilteranlæg er et biologisk minirenseanlæg til håndtering af spildevand. Det benyttes af huse der ikke er forbundet til det kommunale kloaknet og som derfor selv skal stå for rensning af deres spildevand.

I modsætning til f.eks. nedsivningsanlæg pakkes et sandfilteranlæg ind i en PE-membran, hvilket gør, at anlægget kan etableres tæt på f.eks. drikkevandsboringer efter som spildevandet holdes adskilt fra grundvandet. PE-membranen er desuden en form for garanti for, at anlægget holder tæt og at det kan bestå i mange år.

Et sandfilteranlæg virker ved at spildevandet passerer en septiktank, hvor faste stoffer adskilles fra resten af spildevandet. Herefter pumpes spildevandet videre over i et sandlag, hvor mikroorganismer nedbryder en stor del af spildevandets forurenende stoffer.

Vi udbyder både færdige pakkeløsninger med sandfilteranlæg og individuelle specialløsninger. Efter at anlægget er blevet etableret er det vigtigt, at du husker, at filteret er følsomt overfor konstant overbelastning.

Et sandfilteranlæg må kun etableres af en autoriseret kloakmester.

Vi forhandler, installerer og servicerer en ny generation af minirenseanlæg kaldet BioKube. BioKube sætter helt nye standarder for spildevandsrensning og er det bedste i verden. Hverken mere eller mindre. Endvidere sælger vi septitanke fra Uponor. Ved at klikke på nedenståde billeder kan du besøge producenterens hjemmesider og se nærmere på deres produkter.Vi anbefaler at du tager en snak med vores autoriserede koakmestre om hvilket anlæg som er bedst dimentioneret til jeres husstand og som er egnet til godkendelse hos kommunen.

For mere information ring til Marius Pedersen på 22209601 eller mail mp@bejstrup.dk.