Du er her: Skilte

Skilte og reklamer til ethvert behov

Bejstrup Skilte og Reklame er din fleksible leverandør af skilte og reklameløsninger.

Hos os kan du få fremstillet og monteret alle former for skilte, autodekorationer og streamers, ligesom vi tilbyder et varieret udvalg af udstillingsartikler og displaysystemer, til brug på messer og i butikker.

Henvend dig til Torben på tlf. 22 20 40 17 eller tj@bejstrup.dk, så finder vi sammen den helt rigtige skilteløsning til dig og din virksomhed.

I menuen til venstre kan du få mere information, og se hvad vi kan gøre for dig. Derudover finder du et alsidigt udbud af skilte- og displaysystemer til direkte bestilling i vores WEBSHOP (åbner i nyt vindue).

Baggrund

Bejstrup Skilte og Reklame begyndte som en nichevirksomhed, der udsprang af, at maskinstationen og vognmandsforretningen konstant har brug for at få malet firmanavne på materiellet, eller at få frisket eksisterende skilte op.

Da lejligheden bød sig, overtog vi den skiltevirksomhed, som vi hidtil havde haft som ekstern samarbejdspartner. Siden har virksomheden udviklet sig til totalleverandør af reklameskilte til både indendørs og udendørs brug: streamers, skilte, facadebogstaver, farveprint og meget mere. I hverdagen har vi til huse på Bejstrupvej 131, 9690 Fjerritslev.